Съвет за покупка на нов матрак.

Бизнеса с матраци е влудяваща индустрия, която се е загнездила в съзнанието ми от минимум една година. Голяма част от матраците ни объркват с глупави чуждоземни имена на продукти или използзвани научни функции, като рулони, мемори пяна, латекс и т.н. Виждал съм дющеци или днес наричани матраци на цена над 10 000 лева. Това нормално ли е?

Тайната на пазаруването на нов матрак е, че продуктът е в основата на стоката. Бизнеса с матраци е 99 процента маркетинг. Така че приемете един безплатен съвет от мен – просто купувайте най-евтините матраци, които може да ви се съберат в леглото, защото почти всички са еднакви. И това е всичко, което трябва да знаете. Все пак  прочетете по-нататък, света на съня е доста завладяващ и бих искал да го споделя с вас.

Ако аз трябва да направя покупка на нов матрак бих избрал „ Борса за матраци МИМ“, които предлагат продукти с отлично качество на драстично по-ниски цени и с акцент върху обслужването на клиентите.

Продавачите там ще ви разкажат всичко за марките и видовете матраци и ако споделите какво ви трябва ще получите най-добрия съвет при това не за най-скъпия модел. Може да пробвате някой и друг вид матраци за да се спрете окончателно на това, което ви трябва.

В крайна сметка бих избрал матрак от пяна с памет след като го пробвам за твърдост и просто да погледна дали ми отива на спалнята и дали пасва размера на леглото за което ми трябва.

Нещо повече, след като разгледам в магазините ще се прибера в къщи и бих го поръчал онлайн, защото обикновено има отстъпка и пристига с безплатна доставка.

Накрая след като си го монтирам в спалнята бих ударил едно питие и лягам да го изпробвам веднага.

Така, че успех и на вас.

Also read...

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>