Сребърна нощна грижа

Многоуважаеми читатели! Позволявам си да обърна вашето внимание върху един продукт с несравними и неоспорими качества, който притежавам. Мисля, че тук е подходящото място за да ви изложа качествата на този притежаван от мен матрак, който е от  серията матраци ТЕД Натура серия Силвър кеър. От самото наименование на серията от английски език преведено това означава ‘сребърна грижа’, а защо се нарича така, трябва да се спрем на техническите характеристики, които притежават тези матраци. Серията носи това име защото в капитонираният калъф са вплетени множество сребърни нишки, които действат антибактериялно  и държат акарите далеч от нашето спално бельо.

Как именно действат сребърните нишки върху микроорганизмите, които са толкова нежелани от нас и чиято идеална среда за развитие се явява нашето спално бельо. За да отговорим на този въпрос трябва да имаме елементарни познания по химия за да разберем механизма по който среброто действа на микроорганизмите. Още от древността хората са познавали бактерицидното действие на среброто, като са пускали сребърна монета в прясното мляко с цел то да не се развали от развиващите се от топлината бактерии в него. Положително заредените сребърни йони привличат отрицателно заредените бактерии и микроорганизми, като ги неутрализират и ограничават способността им за възпроизвеждане и разпространение. По този начин среброто ограничава развитието на акари и микроорганизми в нашето спално бельо, което повишава хигиеничността и се избягват нежеланите миризми. Също така за още по голяма хигиенизация калъфът с вплетените сребърни нишки се сваля и се пере, което многократно повишава хигиеничността на спалното бельо. От друга страна анатомичните и ортопедичните ефекти, които тези матраци предлагат са изключително високи, което осигурява правилното положение на гръбначният стълб в легнало положение, като по този начин се предотвратяват неприятните изкривявания и болки в кръста. Също така докосването от меките материали използвани за направата на тези матраци е нежно, меко и много приятно.

За да се сдобиете с един от тези матраци не е необходимо да идвате до София където се намира магазинът, от който аз се сдобих с такъв матрак, понеже магазинът има и онлайн страница, където Вие можете да направите своята поръчка. Също така на страницата на магазина борсаматрацимим, също можете да разгледате и останалите предлагани продукти от различни видове, както да зададете своите въпроси на които ще получите отговори по електронен път. Също така магазинът предлага безплатен транспорт, множество отстъпки и бонуси при всяка покупка, а начините за плащане са лесни и удобни от разстояние.

Реално погледнато цената на тези матраци сравнявайки цена-качество бих казал, че е доста разумна и изгодна, поне за мен. Пожелавам на всеки един от Вас рано или късно да има възможността да се сдобие с такова качествено изделие на родната мебелна промишленост, за което съм сигурен, че няма да съжалявате. За хората с различен вкус от моят съм сигурен, че и те могат да направят своят правилен избор с някой друг продукт, които магазинът предлага. Успешен избор на всички.

 

Also read...

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>