Матраци Силвър кеър Натура

Уважаеми читатели! Позволете ми да заинтригувам вашето внимание с един много отличаващ се продукт, който за мен са матраци ТЕД Силвър кеър  серия Натура. Какво е интригуващото при тях? Най-интригуващото при тях според мен е това, че те имат втъкани сребърни нишки, за елиминиране на бактериите и микроорганизмите в спалното бельо. Антибактериалните свойства на среброто са познати от далечни времена, то е токсично само за бактериите и микроорганизмите и по никакъв начин не вреди на хората.

Как действа среброто за да се използва като бактерицидно средство? Учените са установили, че положително заредените сребърни йони привличат бактериите и микроорганизмите, неутрализирайки ги като нарушават тяхната обмяна на веществата и спират, и ограничават растежа им, а от там и размножаването им. Древните също са познавали тези свойства на среброто, затова са пускали сребърни минети в млякото, за да не се разваля дълго време. Поставяли са сребърна пластинка върху раните за да спрат инфекцията. Аристократите в средновековието са използвали сребърни прибори и съдове с цел избягване на стомашно-чревни разстройства. Среброто също така е добър проводник, които свойства в тези матраци се използват за да извлекат статичното електричество натрупало се около тялото по време на сън. Сребърните нишки в тези матраци са хигиенизиращо средство срещу нежеланите микроорганизми в нашите легла. Имат удобен свалящ се калъф, който се сваля и пере при 60 градуса за още по-голяма хигиеничност и отстраняването на нежеланите миризми. Във вътрешността на матраците е поставена вложка от кокосови влакна, която позволява вентилация на същите и осигурява преминаването на въздуха през тях. Меките материали, осигуряват добър анатомичен ефект на матраците от тази серия, което ще рече, че се адаптират към извивките на тялото като го обгръщат и му осигуряват мекота и отпуснатост за един качествен и възстановителен сън.

Погледнато абстрактно, тези матраци за мен са едно произведение на изкуството, защото знаете, че среброто се използва и е много популярно в нумизматиката. Цените и начините за доставка и плащане можете да научите на страницата на магазина за матраци МИМ, където можете да се запознаете и с други продукти по ваш вкус. За мен да притежаваш такъв матрак е все едно да имаш произведение на изкуството в собствената си спалня. Цената напълно отговаря на материалите и качеството на тези матраци, които наистина осигуряват чистота и спокоен сън. За ценителите на абстрактното изкуство ще е голяма радост да притежават такова произведение на мебелната индустрия, което да краси тяхната спалня. Пожелавам на всички рано или късно да си позволят такава възможност да се наслаждават на такъв матрак в тяхната спалня. Направете правилният избор, за който няма да съжалявате, а ще се насладите на спокоен и качествен сън и ще повишите стандарта си на живот. Правилният избор е матраци ТЕД Силвър кеър Натура.

Also read...

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>