Матраци НАНИ стандартна серия Биская

Скъпи приятели! Позволявам си да се обърна към Вас, за да предложа на вашето внимание един интересен според мен продукт, който се явява неразделна част от ежедневието на човека. Това са матраци НАНИ стандарт Биская. Както сами се досещате човек е устроен така, че да прекарва една трета от денонощието в сън, за да възстанови силите си за през деня. Поради тази причина от голямо значение са матраците върху, които ние прекарваме нощта с цел да  възстановим напълно силите си за през денят. Тези матраци на, които бих искал да спра вашето внимание осигуряват пълно възстановяване за минимален срок, което се дължи на иновативните технологии използвани за тяхната направа. Материалите също така са висококачествени и напълно съобразени с природата или това ще рече, че са рециклиращи.

Основни градивни части на тези матраци са пружинният пакет Бонел от спирални пружини, обвит в олекотен иглонабит латексов филц и слой пенополиуретан ‘ковагфоаам’ с повишена плътност, и антиалергична силиконова вата. Капитонираният калъф от висококачествен текстил действа като термостат, поддържа топлината през зимата и я отвежда от тялото през лятото. Матрака има добри вентилационни способности благодарение на пружинният пакет и зонирането на пенополиуретановата пяна във вътрешността на матрака. Това от своя страна води до висока антибактериална и антикарна защита. И избягването на нежелани миризми. Меките материали позволяват равномерното разпределение на тежестта на тялото по цялата площ на матрака и така се осигурява много добър анатомичен ефект. Благодарение на пружинният пакет и пенополиуретановата пяна с висока плътност се постига относително висок ортопедичен ефект. Използвайки такъв матрак сънят е отпускащ, спокоен и здравословен, което води до пълно възстановяване на силите за предстоящият работен ден, а в почивните дни просто не ти се става от леглото.

Цената на тези матраци е сравнително ниска и много достъпна, което ги прави търсени и купувани. Имат една особеност, че не са препоръчителни за ежедневна употреба от хора с наднормено тегло. При поръчка по интернет на страницата на магазина за матраци МИМ, Вие получавате отстъпка и безплатен транспорт. При възникнали въпроси Вие можете да ги зададете по електронен път, като любезният персонал ще Ви отговори в най-кратък срок. На страницата в интернет ще намерите и други продукти, които могат да Ви заинтригуват, а също така ще научите за различните намаления на даден матрак до 40%, гаранцията, начините на плащане. Поръчките по електронен път включват безплатна доставка и 5% намаление от цената.

Бих желал да пожелая на всички Вас рано или късно да се сдобиете с такъв матрак, което ще бъде една сериозна инвестиция във вашето здраве и спокойствие поне за през нощта. Бъдете сигурни, че няма да съжалявате, а пълноценно ще се наслаждавате на почивката си през нощта.  Направете правилният избор за да се наслаждавате на спокойни сънища и да сте работоспособни през деня.

Also read...

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>