Матраци НАНИ Каспия лукс

Позволявам си да отнема от вашето скъпоценно време, като предложа на вашето внимание един интересен продукт на съвременното мебелно производство, който е матраци НАНИ Каспия лукс. Това е един висококачествен и сравнително евтин за българският потребител продукт, който се отличава с високо качество и ергономичен дизайн. Тази серия се предлага в две разновидности в зависимост от използваният текстил, които са тип-А, и текстил тип-Б. В тази зависимост варира и малката разлика в цената, която не е съществена, а прави матраците от тази серия достъпни за всеки един от нас.

За направата на тези матраци е използвана комбинация между пружинен пакет Бонел и неподвижно закрепен пенополиуретан КОВАГФОАМ, който е екологично чист мек материал. Използваната екологична и рециклируема спомената по-горе пяна за мек материал изграждащ матрака прави този продукт изключително мек и удобен за тялото в легнало положение. Тези матраци осигуряват комбинация от висок ортопедичен и висок анатомичен ефект, което означава, че в легнало положение тялото е в правилно състояние, което го предпазва от нежелани болки в кръста. Осигурена е максимална мекота и нежност на допира на тялото с матрака, а клапите осигуряват проветряемост на последният с цел избягване на запотяването. Производителят дава пет години гаранция на тези матраци, което си струва за достъпната цена на този продукт. Използваният текстил за направата на капитонираният калъф осигурява анти акарен ефект, който е с цип за сваляне и пране, което осигурява висока хигиеничност на спалното бельо. Също така силиконовите кухи влакна в текстила “спънбоунд” осигуряват постоянна температура на тялото и действат, като термостат, поддържайки постоянна температурата на тялото по време на сън през нощта.

Мястото където можете да намерите тези матраци е виртуалният магазин борсаматрацимим, където ще откриете и други продукти на мебелното производство за обзавеждането на вашата спалня, като подматрачни системи, детски матраци, нощни шкафчета, възглавници, и много други. Магазинът предлага в много случаи безплатен транспорт и най-различни видове намаления, отстъпки и бонуси. Можете да се консултирате по електронен път, чрез чата, който предлага страницата в реално време за възникнали питания и консултации. Също там можете да видите различните размери и цени на предлаганите матраци, които варират в малки граници от размерите.

Реално погледнато цената за един такъв висококачествен продукт е достъпна за по-голямата част от българският потребител. За Вас, които търсите мекота и нежност за през нощта тези матраци ще ви ги гарантират без съмнение. Вие сами можете да се уверите в това ставайки притежатели на този продукт, като съм сигурен, че няма да се разочаровате. Пожелавам на всеки един от Вас рано или късно да има възможността да се наслади в действителност на качествата на тези матраци, които са гарантирани.

Also read...

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>