Латексови матраци Парадайс

Бих желал да обърна вашето внимание върху един много интересен продукт на мебелното производство, каквито са латексовите матраци Парадайс. Това са високотехнологични и екологично чисти продукти на съвременното мебелно производство с доказани качества. Те са два вида латексови матраци Милена латекс Парадайс и Милена латекс цип Парадайс. Двата вида матраци са с еднакви качества, а се различават съвсем незначително според тяхната дебелина. Цената им е разумна и сравнително достъпна за изисканите потребители.

Характерното за тези матраци е, че те са без метален пружинен пакет, а са с ядро от пенолатекс с много високо качество и висока издръжливост, поради което гаранцията на тези матраци е десет години. Притежават седем зони на комфорт с различна твърдост в зависимост от частите на тялото, които се разполагат върху тях. Матраците предлагат изключително висок ортопедичен и анатомичен ефекти, което осигурява висока степен на възстановяване на тялото след сън. Сърцевината от пенолатекс е облечена в калъф от плетена дамаска с цип, което му позволява да диша за осигуряване на проветривостта и недопускане на среда за развитие на микроорганизми. Калъфът се сваля и се пере в пералня за хигиенизиране. Мекото пенолатексово ядро осигурява галеща нежност и приятна мекота за тялото през нощта, което Ви кара да се отпуснете и насладите на нощната си почивка, а на сутринта да се събудите напълно възстановени и работоспособни.

Тези матраци можете да ги намерите в магазина на интернет страницата борсаматрацимим, където също така можете да разгледате и другите предлагани от магазина стоки, като матраци, подматрачни системи, шкафчета и много други. Начините за поръчка са лесни и сигурни, а доставката е безплатна. Също така магазинът предлага различни видове отстъпки и бонуси.

Отнасяйки се за цената на тези матраци бих желал да кажа, че тя е сравнително достъпна за средностатистическият българин и в никакъв случай не е много висока. Това са висококачествени изделия, които напълно отговарят на цената с голям период на гаранция. С други думи казано това е една дългосрочна инвестиция, която би променила облика на вашата спалня, като я направи по-съвременна и модерна в крак с новите тенденции в обзавеждането на дома.

Бих желал да пожелая на мнозина от Вас рано или късно да имат изключителната възможност да се сдобият с някой от тези произведения на мебелната индустрия, които ще придадат съвременен изглед на вашият дом, а също така и повишат вашият жизнен стандарт. Можете да бъдете сигурни, че това е много добра инвестиция за вашият дом, която ще повиши комфорта на нощната ви почивка многократно. Сигурен съм, че няма да съжалявате за направената инвестиция, тъй като тя ще ви се отрази благоприятно на вашата работоспособност и здравословно състояние.

 

Also read...

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>