Какво да правим при болки в гърба?

Болки в гърба? Как да се грижим за себе си по време на преспиване на ново място,  хотел или командировка? Естествено, че когато се налага да спим на ново легло, това е проблем.

Тези, които имат болки в гърба може да имат специални изисквания към мястото за спане, защото най-често те са свикнали със своя матрак.

В такъв кризисен случай е добре да правите малко упражнения за разтягане, а може би е добре да си изградите специална програма.

Както знаете, повечето от нас развиват някаква степен на лумбалната дискова херния, когато достигнем до определена възраст. Спомням си, че преди няколко години имаше значително предлагане на подобрени анатомични легла за такива случай. Все пак пи тази болест матрака е от съществено значение и то лично нашия си, специално подбран за нашите нужди матрак.

Тези матраци следва да са по-твърди с плюшени върхове. Мога да ви кажа, че както пиша това, аз съм си подпрял гърба с една твърда възглавница. Но при всички случай вашият матрак трябва да предоставя по-голяма подкрепа за гърба ви.

Някой учени, казват, че колкото по-пищна форма на тялото имате ви трябва по-мек матрак, но аз лично мисля, че той трябва да е леко твърд за да ми изправя гърба.

Някои по-луксозни хотели предоставят легла със слип системи, които си регулират твърдостта или дори разликата за партньора ви по-легло.

Дори и да няма в стаята ви такъв матрак не се срамувайте да попитате на рецепцията за подходящ матрак, винаги имат резервен такъв по-твърд. Все пак ако ви е неудобно, не забравяйте на сутринта да спомнете как сте спали за да си вземат поука за следващия път.

Така е, животът на хората с болки в кръста не е лесен, но за това винаги може да облекчите мъките си като пазарувате най-подходящия за вас от борса за матраци МИМ

Also read...

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>